Кошик
8 відгуків
+380505299055
+380735299055
Онлайн-ярмарок
Наявність документів
Знак Наявність документів означает, что компания загрузила свидетельство о государственной регистрации для подтверждения своего юридического статуса компании или физического лица-предпринимателя.
Олія чорного кмину (масло черного тмина), 250мл, фото 1
Олія чорного кмину (масло черного тмина), 250мл, фото 2Олія чорного кмину (масло черного тмина), 250мл, фото 3

Олія чорного кмину (масло черного тмина), 250мл

295 грн.

Минимальная сумма заказа — 200 грн.

Показать оптовые цены
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 0000007
Олія чорного кмину (масло черного тмина), 250мл
Олія чорного кмину (масло черного тмина), 250млВ наявності
295 грн.
Купити
+380505299055
ПН-ПТ, 10:00 до 17:00
  • +380735299055
    ПН-ПТ, 10:00 до 17:00
+380505299055
ПН-ПТ, 10:00 до 17:00
  • +380735299055
    ПН-ПТ, 10:00 до 17:00
  • Графік роботи
  • Контакти
возврат товара в течение 14 дня за счет покупателя

Cиродавлена, 100%, нерафінована олія чорного кмину напряму від виробника Fopsoroka. 

Олія виробляється в Україні із сирого насіння чорного кмину (вир.Індія) методом першого холодного віджиму (без термообробки). Така технологія дозволяє зберегти в олії всі корисні вітаміни та мікроелементи. При виробництві олії дотримуються санітарно-гігієнічних та технологічних норм згідно ТУ У 10.8-37554360-001:2012. 

Харчова цінність в 100 г продукту: білки – 0г; жири – 99,6 г; вуглеводи – 0г.

Калорійність олії чорного кмину – 896ккал/100г

Зберігати олію рекомендується при температурі 0-20°С в захищеному від прямого сонячного проміння місці. Термін зберігання 12 місяців.

Цілителі та кулінари Сходу використовували олію чорного кмину протягом багатьох тисячоліть. Користь від вживання кминової олії першого холодного віджиму доведено часом. Народні цілителі не тільки Сходу але вже і Заходу, кулінари та люди які ведуть здоровий образ життя, продовжують використовувати та вживати олію з насіння чорного кмину. 

В такій олії присутні  органічні кислоти (ліноленова, міристинова, стеаринова і т. д.), поліненасичені жирні кислоти, амінокислоти, фітостероли, ефірні олії, сапоніни, тімохінон, нигелон, бета-ситостерол. Багатий даний продукт на життєво необхідні мікроелементи та вітаміни (кальцій, фосфор, мідь, селен, цинк, залізо, вітамінами А, С, Е, В і багатьма іншими цінними компонентами).

КОРИСТЬ ТА ШКОДА ОЛІЇ ЧОРНОГО КМИНУ

Олія з насіння чорного кмину є потужним антиоксидантом та може відновити або покращити майже всі функції органів та систем людського організму:

- Активізує метаболічні процеси та підвищує імунітет, сприяє швидкому загоєнню ушкоджень, знищує бактерії та грибки.

- Знижує рівень холестерину, робить міцнішим стінки судин, знижує тиск, перешкоджає формуванню тромбів та склеротичних бляшок.

- Покращує роботу мозку та центральної нервової системи, поліпшує пам'ять та інші розумові процеси і здібності.

- Дозволяє легше переносити підвищені фізичні та розумові навантаження.

- Відновлює функції та роботу жовчного міхура, печінки, підшлункової залози. Нормалізує перистальтику КШТ, рівень кислотності у шлунку та відтік жовчі.

- Знищує патогенну мікрофлору та збудників кишкових хвороб. Позбавляє від гельмінтів.

- Сприяє виведенню токсинів та знімає запалення. 

- Підвищує здатність клітин до регенерації, виводить вільні радикали, зберігає та продовжує молодість людського організму. 

Олія з насіння чорного кмину допомагає в лікуванні гіпертонії, атеросклерозу, варикозу, ішемічної хвороби серця, тромбозу, ВСД, тромбофлебіту, порушень мозкового кровообігу; жовчнокам’яної хвороби, гастриту, гепатиту, дисбактеріозу, панкреатиту, гельмінтозу, холециститу, виразки шлунку, цирозу печінки, порушень сечостатевої системи: уретритів, циститів, пієлонефритів, нефритів.

Чоловікам допомагає поліпшити якість сперми, підвищити потенцію та статеву активність. Буде корисна тим, хто страждає від безпліддя, аденоми передміхурової залози, простатиту. 

Не менш корисна олія кмину і для жінок. Систематичне споживання сиродавленої олії першого холодного віджиму допоможе нормалізувати гормональний баланс, запобігти різним запаленням та навіть виникненню пухлин в області статевих органів. У жінок, які годують немовлят, вживання олії поліпшує процес лактації.

Олія чорного кмину має відхаркувальну противірусну й бактерицидну дію, може застосовуватися для лікування простудних захворювань, бронхітів, пневмонії, кашлю, болю в горлі і т. д.

Олію кмину використовують і для вирішення проблем зі шкірою. Його рекомендують при екземах, псоріазі, герпесі, опіках, грибкових ураженнях дерми, атопічних дерматитах, бородавках, кропивниці і т. д. Крім того вона допоможе в лікуванні геморою, риніту та хвороб вух.

В косметології, сиродавлену олію з насіння чорного кмину часто додають до складу масок, шампунів, мила, гелів, масажних олій, омолоджуючих кремів, засобів по догляду за волоссям, нігтями, шкірою.  Воно нормалізує функціонування сальних залоз, позбавляє від лупи, зупиняє випадіння волосся, відновлює його структуру та стимулює ріст. 

Обережності

Не рекомендується вживати кминову олію вагітним, оскільки вона здатна викликати скорочення матки; людям, які перенесли операцію з пересадки органів, бо це може стати причиною відторгнення органів. Обережно вживати олію слід гіпотонікам, оскільки вона має здатність знижувати тиск. Часто, її не рекомендують дітям до 3-х років. Ну і звичайно строго заборонений даний продукт тим, хто має до нього індивідуальну негативну реакцію.

Варто пам'ятати, що олія чорного кмину здатна спричинити негативну дію на організм в основному лише при безконтрольному та безграмотному застосуванні. Перед тим як використовувати кминову олію в лікувально-профілактичних цілях обов'язково проконсультуйтесь з сімейним лікарем!

Информация для заказа
  • Ціна: 295 грн.
Відгуки про товар